Skip to main content

Vervolgstappen Buurse Kik Vuuroet

Woensdag 13 oktober is er om 19.30 uur  een  volgende bijeenkomst over het project. Vertegenwoordigers van de verschillende accommodaties zijn aanwezig. Gezamenlijk zullen we de reacties van de wandeling bespreken en de vervolgstappen uitzetten. Overweeg je een rol te willen spelen in het vervolg, maar wil je graag eerst meer weten? Je bent van harte welkom deze avond.  

Op 30 oktober organiseren we een bustour naar de kernen Luttenberg en Nieuw-Heeten. We willen graag inspiratie op doen in deze dorpen. Ter plaatse gaan we in gesprek over wat zij daar hebben kunnen realiseren voor hun dorp. We vertrekken om 10.00 uur en willen via deze weg een ieder die belangstelling heeft uitnodigen om met ons mee te gaan. We maken er een gezellige en inspirerende dag van en voor een lunch wordt gezorgd.  Meld je aan via info@buursekikvuuroet.nl.

In november starten we met de  werkgroepen vastgoed, financiën, organisatie en communicatie. De werkgroepen komen ongeveer één keer per maand bij elkaar. Meer informatie over wat de werkgroepen gaan doen kun je lezen op de website www.buursekikvuuroet.nl. Lijkt het je wat om mee te denken over het vormen van een toekomstplan voor Buurse neem dan contact met ons op via info@buursekikvuuroet.nl.