WIE DOEN MEE

Buurse Kik Vuuroet is een project voor en door Buursenaren. We hebben gekozen voor een stuurgroep en verschillende werkgroepen. Wil je meedenken en deelnemen aan één van de werkgroepen neem dan contact op. We proberen zo te borgen dat alle stemmen in Buurse zo goed mogelijk gehoord worden.

Stuurgroep Buurse Kik Vuuroet
In de stuurgroep zitten vertegenwoordigers van alle partijen die maatschappelijk vastgoed in beheer, gebruik of bezit hebben: 

  Naast vertegenwoordigers van deze partijen is de stuurgroep aangevuld met:

   • Vertegenwoordigers Stichting Belangengemeenschap Buurse (SBB)

   • Externe expertise: Anno Nu.
    Dit bureau heeft diverse soortgelijke trajecten begeleid (waaronder in Bentelo, Beckum, Saasveld) en staat ons bij met raad en daad. Dit wordt gefinancierd vanuit een subsidie die de SBB van de provincie Overijssel ontvangen heeft.

   Werkgroepen Buurse Kik VuurOet

   Er zijn 4 werkgroepen samengesteld:

   • Financien
   • Organisatie
   • Vastgoed 
   • Communicatie

   De kartrekkers van deze werkgroepen zitten ook in de stuurgroep. Heb jij expertise in 1 van deze 4 onderwerpen, dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Meld je vooral aan via info@buursekikvuuroet.nl of neem voor meer informatie contact op met één van de kartrekkers (zie contactpagina).

   Buurse Kik Vuuroet is een initiatief van de Stichting Belangengemeenschap Buurse.

   Dit initiatief is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met vertegenwoordigers van het Kleine Kerkje Buurse, het Irenegebouw, de Schietbaan, Basisschool Buurse, de Trefkoel en de RK Kerk.

   Mede mogelijk gemaakt door subsidie van Provincie Overijssel.