Skip to main content
|

Bekijk alle scenario’s en geef je voorkeur door

Maandag 26 september zijn de 5 scenario’s gepresenteerd voor een volle zaal bij Winkelman.

Afgelopen maandag 26 september was het zover…
Na maanden van voorbereiding en het ophalen van wensen en behoeften van beheerders, gebruikers en inwoners, zijn deze avond vijf mogelijke scenario’s gepresenteerd voor de toekomst van het maatschappelijk vastgoed in Buurse.

Bekijk de hele presentatie

We kijken terug op een mooie avond, met een geweldige opkomst: meer dan 200 Buursenaren waren aanwezig bij café Winkelman. Voor ons een teken dat het thema leeft onder inwoners!

De avond startte met de aanleiding: waarom doen we dit project en wat hebben we tot nu toe gedaan? Daarna volgde informatie over de huidige functies en uitdagingen van de accommodaties. De belangrijkste conclusie? We hebben in Buurse teveel gemeenschapsruimte en voor de toekomst is het niet haalbaar om al deze ruimtes te behouden.
Maar wat zijn dan wel mogelijkheden? Op basis van de opgehaalde informatie heeft de werkgroep Vastgoed vijf mogelijke scenario’s uitgewerkt. Deze zijn tijdens de informatieavond gepresenteerd.
Aanwezigen hebben aangegeven wat ze wel of niet positief aan deze scenario’s vonden en aan het einde van de avond heeft iedereen zijn voorkeursscenario gekozen.

Was jij niet aanwezig deze avond, maar ben je wel benieuwd naar de scenario’s? Hieronder vind je een link naar de scenario’s.

Bekijk de scenario’s

Je kunt hierover je mening geven en je voorkeur uitspreken door het formulier in te vullen (tot uiterlijk zondag 16 oktober). Daarna zal op basis van alle input een keuze gemaakt worden voor het scenario dat verder uitgewerkt gaat worden. Laat dus vooral ook jouw stem horen!

JE STEM DOORGEVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK