Skip to main content
|

Buurse Kik Vuuroet verhaal positief ontvangen door Commissie Ruimte van Gemeente

Stichting Belangengemeenschap Buurse benadrukt belang van verbinding tussen onlangs gepresenteerde Integraal Huisvestingsplan (IHP) en Buurse Kik Vuuroet.

De Stichting Belangengemeenschap Buurse (SBB) heeft onlangs een brief verstuurd naar de raadsleden en fractieleden van gemeente Haaksbergen. Het doel van de brief was te wijzen op het missen van de verbinding tussen Buurse Kik Vuuroet en het Integraal Huisvestingsplan Onderwijs dat later deze maand besproken wordt in de gemeenteraad. Klik hier om de brief te lezen.

Op advies en verzoek van verschillende fracties hebben Elke ter Huurne en Kim Wolterink van de SBB de brief kracht bijgezet door afgelopen woensdag (7-12) in te spreken tijdens de commissievergadering Ruimte (bij de technische behandeling van het raadsvoorstel IHP). Graag delen we ter informatie met jullie de tekst van die inspraakbijdrage. Klik hier voor de bijlage.

 

Elke en Kim hebben hun  verhaal kunnen doen en kregen positieve reacties.  Mocht je benieuwd zijn naar de vragen die zijn gesteld, de antwoorden daarop en de reactie van wethouder Scholten dan kun je de vergadering terugkijken via deze link: Vergadering commissie Ruimte 07-12-2022 Gemeente Haaksbergen (notubiz.nl) . Agendapunt 4 begint bij 2 uur, 31 minuten.