Skip to main content
|

BUURSE DENKT MEE!

Maandag 13 juni was er een informatie- en meedenkavond in de Trefkoel over ons project. De opkomst was weer geweldig, meer dan 100 Buursenaren gaven gehoor aan onze oproep om te komen meedenken en praten over de toekomst van ons mooie dorp.

We begonnen de avond met een korte terugkoppeling van het Buurse Kik Vuuroet project tot nu toe. Daarna gaven 3 werkgroepen uitleg over de stappen die zij hebben gezet en wat de uitkomsten waren. In de PDF van de presentatie kun je hier meer over lezen.

Na de pauze was er voldoende mogelijkheid tot meepraten en meedenken aan de verschillende thematafels. Bij binnenkomst kon iedereen zelf een thema kiezen. Bij elke thematafel was een gespreksleider die stellingen naar voren bracht waarover “gediscussieerd” kon worden. Ideeën werden genoteerd op meerdere manieren en dat heeft veel informatie opgeleverd!
Al deze informatie zal nu in kaart gebracht gaan worden en zullen we gebruiken bij het opstellen van de scenario’s.

Heb je nog aanvullingen of ideeën; tot 27 juni kun je deze sturen naar organisatie@buursekikvuuroet.nl.

Al met al was het een zeer succesvolle avond; qua aantal bezoekers, maar zeker ook het enthousiasme van iedereen was geweldig. We willen iedereen dan ook hartelijk danken voor het luisteren en meedenken! We houden jullie op de hoogte!

Bekijk de foto’s van de avond hier.

Mocht je er niet bij geweest zijn (of het gewoon nog even willen nalezen) dan kun je hier de presentatie bekijken: Presentatie Bijeenkomst 13 juni – Programma van Wensen en eisen.
Wil je via de mail op de hoogte gehouden worden van de volgende stappen, stuur dan even een mailtje naar: organisatie@buursekikvuuroet.nl